VHP Rijnmond bedankt Niesha Jhakry voor bezoek en beoogde samenwerking

Op 19 maart heeft Niesha Jhakry, een prominente Surinaamse politicus, een bezoek gebracht aan VHP Rijnmond. Het bestuur van VHP Rijnmond wil haar graag bedanken voor de constructieve samenwerking. Tijdens het bezoek is besproken hoe beide partijen elkaar kunnen versterken in de komende jaren.

Niesha Jhakry, voormalig lid van het Nationale Jeugdparlement van Suriname (2007-2010), is sindsdien actief betrokken bij de Vooruitstrevende Hervormings Partij (VHP). Ze heeft zich in 2015 kortstondig geprofileerd als kandidaat tijdens de verkiezingen en werd in 2020 gekozen als lid van De Nationale Assemblée. Haar politieke ervaring en toewijding maken haar een gewaardeerd politicus.

Het bezoek van Niesha Jhakry aan VHP Rijnmond was een waardevolle gelegenheid om haar betrokkenheid te erkennen. Tijdens de ontmoeting zijn diverse belangrijke onderwerpen besproken, gericht op verdere samenwerking tussen Niesha Jhakry en VHP Rijnmond. Beide partijen hebben de intentie om gezamenlijk initiatieven te ontplooien.

De heer Ram Nathie, (ondervoorzitter VHP Rijnmond), Tina Jakoeb (voorzitter VHP Rijnmond) waardeerde de aanwezigheid van Niesha Jhakry tijdens het bezoek. Ook de heer Shaam Ramsaran, eigenaar van NSR Heavy Equipment, was aanwezig en droeg bij aan de gesprekken.

VHP Rijnmond kijkt ernaar uit om de banden met Niesha Jhakry verder te versterken en samen te werken aan gemeenschappelijke doelen. Haar betrokkenheid en politieke ervaring zijn waardevolle troeven in het bevorderen van positieve veranderingen. De ontmoeting heeft nieuwe mogelijkheden voor samenwerking gecreëerd.

Leave a Reply